Hvad E-bay får fra sælgere

E-Bay har faktisk ændret den måde sælgere håndterer business i dag. I nogle tilfælde er sælgere på E-Bay virkelig afhængig af tjenesten op til det punkt, at de er finansielt afhængige af systemet. På trods af at, E-Bay har en kontinuerlig vækst og vises meget større og finansielt i stand end før. Hvad får de virkelig fra sælgere?

Ifølge E-Bay embedsmænd handler de som mellemmand for kunder og sælgere. Deres websted er en portal, hvor både sælgere og købere kan mødes og har en interaktion med hensyn til de varer, der er til salg. Hvis i forhold til den mere realistiske indstilling, E-Bay er den online version af et loppemarked og i stedet for som køb og salg af transaktionen, loppemarked holder en auktion og uanset hvem der har det højeste store ville være i stand til at få varen. Dette er præcis, hvad der sker i E-Bay. Den eneste forskel er, at hele verden får lov til at deltage i udbudsprocessen. E-Bay afgifter normalt en vis mængde til sælgere, der ønsker at få en plads i e-bay’s portal. Betalingsbetingelserne kan variere afhængig af hensigten med sælgere om hvor længe de vil kunne opretholde deres forretning. Der er forskellige betale ordninger som månedligt, kvartalsvist og årligt. De fleste transaktioner håndteres online.

Gennem dette system, ville E-Bay være i stand til at tjene nogle penge før sælgere kunne være i stand til at sælge deres produkter og varer. Når et produkt er solgt, modtager E-Bay ikke en procentdel over enhver succesfuld transaktion. Bortset fra, at har E-Bay også visse priser for reklame gebyrer. Hvis sælgere vil gerne annoncere mere deres produkter via E-Bay, de har brug at købe en vis mængde. Reklameprodukter eller varer, der er en god måde at sælge produktet, fordi folk ville være at se annoncen og potentielle kunder kunne være i stand til at forhøre sig om produktet.

På den anden side, tilbyder E-Bay bekvemmeligheden i online shopping lige på spidsen af købers fingernegle. Dette er virkelig en godbid i betragtning af de travle livsstil at mennesker har i disse dage. E-Bay tilbyder sælgerne en chance for at servicere de mennesker, der har penge til at købe sådanne produkter ikke har tid til at gå ud og faktisk har tid til at købe alt det, de kan lide. Forholdet mellem E-Bay og sælgere er faktisk en gensidig og gavnlige en, som også er grunden til hvorfor det virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.