De bedste måder til at skrive en stor artikler

Der er ingen ende på emnerne du kan skrive om og du kan bruge enhver stil, du ønsker. Men det må være noget, som folk gerne vil læse. “Sådan” artikel er meget populære hos både hjemmeside ejere og læsere og kan være en god måde at få din artikel marketing kampagne i gang. Dybest set, at formålet med en ‘hvordan’ artikel er at forklare en læser hvordan man gør noget.

Hvis du bruger artikel marketing til at hjælpe drive trafik til dit website skal du komme med ideer til artikler, som folk gerne vil udgive og læse. Kvaliteten af artikler fundet på artiklen mapper kan variere betydeligt, så det er vigtigt, at din er blandt bedste tilgængelige for din artikel marketing kampagne for at blive en succes.

Så lad os komme i gang. Når du skriver en “sådan” artikel Husk, at du lærer så skrive i en autoritative tone. Du deler din ekspertise med nogen, der kan have lidt viden om emnet ved hånden. Så hold din skrivestil enkle og jeres instruks klare.

Selvfølgelig skal du have et godt kendskab til hvordan man kan gøre opgaven selv, før du kan tænke på instruere nogen anden hvordan man gør det, så holde sig til hvad du ved. Der er mange muligheder. Hvis du har erfaring med netværk du kunne skrive en ‘hvordan’ artikel om hvordan man opsætter en router derhjemme, eller hvis du elsker biler du kunne skrive en artikel om ‘hvordan til at servicere din bil’. Der er uendelige muligheder for ‘hvordan’ artikler, i virkeligheden du læser en lige nu.

Også, skal du starte fra begyndelsen og arbejder gennem opgave trin for trin. Nogle gange kan det være gavnligt at bruge punkttegn til at hjælpe med at give indtryk af, at det er en trinvis proces. Alternativt kan du sammenkæde trin med ord som ‘næste’, ‘og derefter’ eller ‘nu’. Hvis du er ny til at skrive kan indstillingen bullet punkter være bedst for dig, da det holder tingene enkle, og hjælper dig med at undgå komplekse grammatiske strukturer.

Som du skriver, at læse din tekst hver par afsnit, og prøv at læse det fra læserens synspunkt, forudsat at de ved intet om opgaven ved hånden. Som en ekspert på området kan det være alt for let at lave ting overkompliceret, fordi opgaven er anden natur for dig. Prøv at forestille dig du gør det for første gang og instruere læseren i overensstemmelse hermed. Gå tilbage til vores tidligere eksempel, vil læseren rent faktisk ved, hvad et Ethernet-kabel er, eller hvad en router er for sags skyld?

Hvis en bestemt fase i opgaven er komplekse kan du gentage instruktionen, eller bede læseren til at kontrollere deres status, så de er sikker på, at de har fulgt dine instruktioner med succes.

Med længere artikler er det vigtigt at gøre dette regelmæssigt, så læseren ikke mister spor. Opsummere, hvad de har gjort hidtil, fortælle dem, hvad bør har allerede opnået og bede dem om at kontrollere, at alt er som det skal være. Hvis en læser finder, at projektet ikke ligne hvad du har beskrevet, kan de derefter spore de sidste par skridt og se, hvor de gik galt.

Hvis du arbejder dig gennem din artikel på denne måde du bør stå tilbage med en klar, koncis ‘how to’ artikel, der tager læseren gennem hvert trin i projektet afsluttet. Læs det igen, mindst to gange, for at sikre, at det er velskrevet og at instruktioner er klare. Wrap op med et afsluttende afsnit lykønske læseren for et veludført stykke arbejde.

Og endelig prikken over i’et, overskriften. Det behøver ikke nødvendigvis at ske i slutningen. Det kan gøres, før du skriver artiklen, men du kan finde, at overskriften idéer vil komme til dig, som du skriver dit indhold. Sørg for at bruge nogle tid på at perfektionere din overskrift, da dette kan være forskellen mellem succes og fiasko af din artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.