Colon hydroterapi er muligvis ikke et fyldestgørende svar

Populariteten af colon hydroterapi er yderst forståeligt, i en verden, hvor vi bliver stadig mere opmærksomme på farerne ved mange aspekter af vores moderne livsstil. Med nem adgang til oplysninger via disse medier som tv, video, og det lokale bibliotek og mere for nylig internettet, de fleste af os stræber efter at gøre det bedste vi kan opretholde vores helbred, og forstå ivrigt enhver chance, vi kan finde på at forbedre vores velvære. På trods af en undertiden mindre end positiv respons fra den mainstream medicinske samfund, Colon hydroterapi er en populær behandling, men bør vi spørge os selv, om det er en, der omhandler et symptom i stedet for at angribe en årsag?

Som vores tempofyldt verden går næsten i blink med øjet, fra bøger til computere, fra video til DVD, og fra almindelige lægebesøg at online konsultationer med internettet, vi synes at være at løbe tør for tid til at tage sig af de ting, der virkelig betyder noget. Mens vores kroppe, fra vores hjerte til vores kolon sundhed er stadig vigtigt at så mange af os, er vi så travlt med både arbejder og spiller hårdt, tid til at spise ordentligt og motion regelmæssigt synes at unddrage os. Vi tager en pille, så snart en hovedpine forekommer fordi vi ikke har tid til at slappe af det væk og håber at med hydroterapi, kolon operationer, der er gået skævt vil vende tilbage til business som sædvanlig.

Mens medicinsk værktøjer såsom hovedpine pille og colon hydroterapi har uden tvivl et sted i vores travle liv, bør vi måske ikke se dem som universalmidlet til vores dårligdomme, som vi har velsagtens kommer til at se dem som. Colon hydroterapi efter sigende giver enorme sundhedsmæssige fordele, forbedre tilstanden af hud og hår, og som resulterer i øget energi niveauer, men disse er stater velbefindende opleves af de fleste mennesker med en sund velfungerende kolon. Mens en hydroterapi behandling for Colon området kunne være en nyttig krydderi på måltid af sundhed, når det bliver korte af vores kost, må vi spørge os selv, om vi, bogstaveligt talt, spiser helt rigtigt.

Mens effektiviteten af colon hydroterapi er stadig et spørgsmål om forhandling, komfort og sundhed tjent ved at opnå og fastholde en sund tarm ikke er. Der er intet galt i at nå ud til medicinsk – om det er mainstream eller alternative-hjælp, når det er påkrævet, men overdreven afhængighed af sådan hjælp skal foreslå, at vores krop ikke fungerer som de skal. Colon hydroterapi kan være en fantastisk måde at tilføje de sidste hånd til din indre foråret ren, men for den daglige støvning af din kolon og tarme, spise rigtigt, motion og drikke masser af vand er din bedste måder at langsigtede sundhed.

Colon hydroterapi kan være stor behandling, men sørg for, at du være opmærksom på andre faktorer for at sikre god colon sundhed samt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.