Hvordan de kan opfylde denne særlige nogen

Chancer er, medmindre du er meget heldig, vil du gå gennem mange forskellige relationer, før du finder din særlige en person. Finde din sole mate er som gambling. Snesevis af hænder, indtil du får en vindende hånd i poker og blackjack du kan have til at spille, og det er det samme med relationer.

I løbet af dit liv vil du sandsynligvis møde nogle mennesker, der ser ud som om de kan være den ene, eller at de er tæt på, men stadig har en fornemmelse af at noget mangler. Mit råd er, at hvis du er ikke lykkelig, fordi noget forekommer som det, der mangler, så normalt ikke er det rigtigt.

Før jeg fandt min særlige nogen, jeg var i et forhold for over 10 år, og jeg troede alt var godt, indtil jeg begyndte at seriøst overveje at blive gift. Så jeg bemærket at vi havde så meget tilfælles og i virkeligheden ønskede så mange forskellige ting ud af livet og en dag opdagede vi begge var meget om hver enkelt af os, at vi begge ønskede fra nogen, men det var ikke os, som vi ønskede.

Så en dag besluttede jeg, jeg havde nok at forsøge at gå til klubber og barer at møde mennesker. Jeg var syg og træt af at forsøge at finde nogen i den tid, det tager for at afslutte en drink. Det syntes altid de damer, jeg ville møde var helt forkert for mig, eller de syntes godt efter at have talt til dem i 5 minutter men de syntes at have nogen interesse i mig.

Så en dag jeg havde en idé, det var ikke en original idé, men jeg besluttede at bruge internettet til at forsøge at finde den rigtige person til mig. Så fortsatte jeg med at lave en myspace profil. På denne side, jeg forsøgte at sætte virkelige ledte mig og ikke den sjove fyr forsøger at charmerende, efter kærlighed i baren.

Og som jeg ville på poker rooms jeg gik all-in, hældte jeg mit hjerte og tunge ind i dette. Jeg skrev, hvad jeg ønskede og skrev ned hvem jeg virkelig tror, jeg er og ikke hvem jeg ønsker at være, og jeg blev belønnet med 1 email reagerer på min hjemmeside.

Det var fantastisk; svaret jeg fik var som en drøm. Forestil dig at du sidder i en Las Vegas casino spille poker. Du er nede på din sidste par dollars, du gå all-in og du vinden op behandles en Royal Flush, og pludselig himlen er blå, græsset er grønnere, og alle dine bekymringer synes at bare forsvinde.

På første ting var lidt akavet for os begge. Vi besluttede at afholde af faktisk møde indtil vi kom til at kende hinanden først. Vi tilbragte en måned bare taler hver dag på internettet. Du kan virkelig åbne op for nogen og vise dem reelle du og ikke behøver at bekymre sig om afvisning på internettet, du er jo bare en ansigtsløs ghost, og hvis tingene ikke virker du kunne sidde ved siden af hende i bussen en dag uden nogensinde at vide det.

Nøglen til at finde lykke er at indse du gonna buste mere så du vil få blackjack, men du skal holde forsøger, forsøger at huske, du behøver kun at finde den ægte vare én gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.