Artikel Marketing: Hvad udgør godt indhold til en artikel?

Artikel marketing er simpelthen processen med at skrive artikler, udgive dine artikler om artiklen mapper og syndicating din artikel.

For at få succes i artiklen markedsføring, skal du:

1. skrive høj kvalitet og søgeord optimeret artikler.

2. Indsend en række sådanne artikler til artiklen mapper med jævne mellemrum.

En artikel der har godt indhold og der indeholder de søgeord, som læserne søger har mange sidevisninger. Forestil dig hvis hver artikel genererer en sidevisning af 500 læsere, hvis du har ti af disse artikler, vil du få 5000 sidevisninger. Med artiklen syndikering, du får mere tilbage links til højere ranking på søgemaskiner og kan også mærke dig selv som en ekspert i din online-forretning.

Men hvad udgør gode indhold? Her er nogle nyttige tips:

1. dit indhold besvarer behov eller løser et problem, at dine mål læsere har. Specifikt, indeholder din artikel søgeord, som læserne søger. For eksempel, hvis du rettet mod læsere med hårtab, er så “hårtab” en søgeordssætning, som du kan bruge i din artikel. Men en bedre søgeordssætning er sandsynligvis “hårtab afhjælpe” som din artikel indhold kan være på retsmiddel løsninger til hårtab, dermed tilgodese behovene hos din reader.

2. din artikel indeholder nyttige ressourcer. Ved hjælp af det samme eksempel for hårtab, kan du skrive om hvor din læser kan finde retsmiddel løsninger.

3. dit indhold indeholder praktiske tips, som dine læsere kan nemt anvende. En trinvis guide på at forberede en middel ret ud fra ens køkken er interessante og usædvanlige.

4. Hvis du skriver et diskussionsemne, præsentere du alternative synspunkter og en sund diskussion på hver visning.

5. dit indhold er personlig. Du skriver dine egne erfaringer.

6. du har en mening om et diskussionsemne og dine ideer er godt understøttet. Støtte kan være i form af udtalelser fra sagkyndige eller referencer til videnskabelige og dokumenteret forskning. Det er okay at skrive en artikel baseret på generelle oplysninger men vinde indhold er dem, der har støtte begrundelse for din mening.

7. din artikel er opdateret med de seneste oplysninger om tendenser. Ingen kan lide at læse forældede idéer. Dette er især hvis du skriver på et område, der er hurtig bevægelse ligesom det eller endda mode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.