Det er en voksende tendens at investere med en selvstændig rettet IRA.

Portland, Oregon-investering i fast ejendom, virksomheder, franchises, skat panterettigheder, og meget mere med en IRA (individuelle tilbagetrækningskonto) er ved at blive en stigende tendens. IRA123.com er glade for at meddele, at BusinessFinance.com har anerkendt, at trend, og de har opført dem i deres Business finansiering bibliotek, som indeholder ressourcer for iværksættere, der søger finansiering.

“Både IRA123.com og BusinessFinance.com supplerer hinanden godt,” siger Robert Hubbard, grundlægger og CEO for IRA123.com. “Vi giver en forenklet indfaldsvinkel til oprettelsen af en IRA, så du kan investere det i din virksomhed, og BusinessFinance.com kan nu levere alternative finansieringsmuligheder til iværksættere har brug for kapital.”

IRA123.com viser, hvad der typisk er en kompleks proces i en simpel proces i tre trin. De giver midlerne og den nødvendige viden til at tillade nogen at sætte en selvstændig rettet IRA. En selvstændig rettet IRA er også kendt som en checkhæfte IRA, hvilket betyder din IRA midler er sat ind i en checkkonto, så du kan skrive checks for dine investeringer.

“Vores mål på IRA123.com er at forenkle komplekset i en forståelig ramme. Vi er stærkt troende at når kompleksiteten reduceres, usikkerhed vil blive minimeret, og folk kan begynde at tage ansvaret for deres pensionering fremtidige med en Self-Directed IRA,”siger Hubbard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *