5 ting at huske, før du køber en mobiltelefon

Forudbestilling af din nye telefon er en god mulighed for at sikre, at du får den model, du ønsker, eller for at få den leveret direkte til dig. Du kan spare penge ved at bestille din telefon på forhånd og modtage dit nye håndsæt hurtigere, end hvis du venter på, at det bliver tilgængeligt. Du kan også købe ekstra tilbehør med et gavekort. Hvis du leder efter den nyeste model, kan du få den gratis.

Den næste ting, du skal tænke på, er, hvor ofte du vil bruge din mobiltelefon. Klaptelefoner bør undgås, hvis du skal gøre en masse grov håndtering. Klemmeklokke og candy bar stilarter er gode valg. Du kan også vælge en skyder, twist eller ikke-flip stil, hvis din hånd ikke er for ru. Overvej din livsstil, når du vælger et håndsæt. Vælg den størrelse og tykkelse, der passer til dine behov. Du kan også vælge en telefon baseret på dens design, pris og funktioner.

Du bør også teste din mobiltelefon, før du køber her kan du købe mobil på afbetaling. Test alle funktioner, og sørg for, at der ikke er døde pixels. Sørg for at kontrollere lyd- og videoudgangen. Kontroller, at kameraet fungerer. Hvis din telefon er ældre, kan det være en god idé at reducere prisen. Sørg for at teste batteriet. Du vil være i stand til at forhandle en bedre pris. Den rigtige pris vil være tilgængelig, når du er klar til køb.

Før du sælger eller køber en mobiltelefon, skal du undersøge markedet. Mange websteder giver dig mulighed for at sælge din telefon til meget mindre end detailprisen. Swappa. Amazon. Craigslist. eBay. Disse websteder giver dig mulighed for at søge gennem millioner af brugte smartphones og betaler dig en rimelig pris. En auktion er en fantastisk måde at sælge din telefon på, hvis den er i høj efterspørgsel.

Hvis du har et stramt budget, er det en mulighed at købe brugte telefoner. Husk disse punkter, hvis dit mål er at få den bedste pris for din telefon. Du kan træffe informerede beslutninger ved at holde dine vigtigste funktioner og specifikationer i betragtning. Nogle mennesker er mere tiltrukket af funktioner som dual SIM, IR blaster eller SD-kortspor. Du bør også mødes et sikkert sted.

Du kan også sælge din gamle telefon. Dette er en glimrende mulighed, hvis dit budget ikke giver dig mulighed for at gøre en indsats for at oprette en online auktion. Du bliver nødt til at arbejde hårdt, hvis du vil sælge din telefon online. For at sælge din telefon online skal du uploade fotos og møde køberne personligt. Hvis du ikke har noget imod at vente på, at telefonen ankommer til din dørtrin, kan du sælge den til en smart køber.

Det er vigtigt at kontrollere batteriets levetid, før du køber en ny smartphone. Det bør højst vare fire timer. Batteriet skal højst holde i fire timer, før det skal genoplades. Husk, at batterilevetiden for en mobiltelefon afhænger af dens brug, og hvor længe brugeren bruger den. Jo hurtigere dit batteri tømmes, jo mere taler du. Hvis du planlægger at bruge meget tid på internettet eller sende lange sms-beskeder, skal du bruge en PDA.

Comments are Disabled